Waltawei 17 - Boazum - Friesland

 

boazum1
kerkje2 kerkje3 kerkje4 kerkje5 kerkje6 kerkje7 kerkje8

DIT OBJECT IS VERKOCHT.

KENMERKEN
Karakteristiek & comfortabel woonhuis met rijke historie, van 1906-1970 dienst gedaan als kerkje. In het jaar 2000 geheel verbouwd tot uniek en degelijk woonhuis met gebruikmaking van moderne bouwmaterialen. De massieve, oude kerkmuren zijn behouden gebleven en aan de binnenzijde zichtbaar. Met de verbouwing van kerk tot woonhuis zijn de kenmerkende contouren gewaardeerd. De ramen met roede verdeling zijn uitgevoerd in hardhout met isolatieglas, het hoge gewelf in de woonkamer herinnert u aan het oorspronkelijke gebruik als kerk. Doordacht is gebruik gemaakt van de hoogte binnen het gebouw.

INDELING
Begane grond: entree met vestibule, hal met toiletruimte voorzien van hangend toilet, urinoir en fonteintje. Werkkamer met ruime vaste inbouwkast. Woonkeuken met bijkeuken voorzien van wasmachine en droger aansluiting. Royaal keukenblok in hoekopstelling (bwjr. 2005) voorzien van diverse inbouwapparatuur en afgewerkt met een mooi aanrechtblad. Eveneens is van hieruit de inpandige garage – kelder (32m²) bereikbaar. De droge garage is voorzien van elektra en water elektrische bedienbaar sectionaal deur. Tevens is hier de opstelplaats voor de ketel, verwarmingsunit en het centrale stofzuigersysteem.
Aan de achterzijde is de woonkamer met serre (60m²) voorzien van een rookkanaal. Het gewelf geeft een bijzondere sfeer en is voorzien van mooie indirecte verlichting. De open trap (padoukhout) met loopbrug verbindt beide verdiepingen met elkaar. Het zonneterras is een buitengewoon verlengde van de woonkamer.

VERDIEPING
4 slaapkamers (waarvan 2 voorzien van een wastafel), inloopkast en complete badkamer ingericht met toilet, badkamermeubel, ligbad en douchehoek. Vernuftig is het stortluik voor de vuile was naar de ondergelegen bijkeuken (wasruimte). De 4e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, bereikbaar over de loopbrug en voorzien van een wastafel en een dakkapel. De bergzolder over het gehele pand is bereikbaar middels een vlizotrap.Terug naar overzicht
status
: Verkocht
bestemming
: Horeca
bouwjaar
: 1906
soort object
: Overig

perceel opp.
: 170 m2
totale vloer opp.
: 536 m2 


Doorsturen Info aanvraag