De Volger 24 - De Rijp - Noord-Holland

€ 449.000,00 k.k.

derijp7
derijp10 derijp11 derijp2 derijp3 derijp4 derijp5 derijp6 derijp7 derijp8 derijp9

VEILINGOBJECT
Dit object werd aangeboden op www.maatschappelijkvastgoedveiling.nl
De vanafprijs is €449.000.

De veiling is reeds afgelopen. Indien u een bod wilt doen, adviseren wij u dit veilingobject eerst te bezichtigen

OBJECT
De Volger 24 betreft een nette en courante multifunctionele ruimte gebouwd in 1999 op bedrijventerrein De Volger in de gemeente De Rijp.In dit pand was voorheen een kinderdagverblijf gevestigd en het is daar ook op ingericht. Een bijzonder detail van dit pand is de glazen lichtkoepel in het midden van het gebouw. Het licht komt zo in het midden van het pand door middel van een vide waarin ook de trap naar de eerste verdieping geplaatst is. Op de begane grond is aan de rechterzijde van het gebouw een opslagruimte met een aparte ingang aan de voorzijde voor het laden en lossen van goederen. Wanneer je de entree binnenloopt vind je aan de rechterzijde een balie en zie je de ruime en lichte binnenruimte al voor je. Rondom deze mooie binnenruimte bevinden zich diverse kantoor ruimtes en een kantine/kantoor met keuken en die zijn op de plattegronden in deze brochure te zien. Ook is er een toiletruimte te vinden en een trap naar een kelder die als bergruimte kan dienen. Via de spiltrap in het midden van het gebouw kom je op de eerste verdieping terecht, daar bevinden zich ook diverse kantoorruimtes, keuken, cv ruimte, bergruimte en een toiletruimte. Boven de entree is een spiltrap naar het “torentje” waar een ruime ruimte is met een mooi uitzicht op de omgeving. Aan de achterzijde van het pand is een ruime tuin aanwezig.

INDELING
De begane grond bestaat uit circa 400 m2 BVO + KelderDe eerste verdieping is circa 370 m2 BVO. Het torentje is circa 12 m2 BVO. Totaal is er 782 m2 BVO.

LIGGING
De Volger 24 is gelegen op het bedrijventerrein De Volger in Graft-De Rijp. Het mooie pittoreske dorp de Rijp is gelegen aan de N-244 en heeft een goede ontsluiting richting Alkmaar, Zaanstad en Purmerend. Het bedrijventerrein De Volger ligt ook langs de N-244.

METRAGE
782m2BVO,perceelgrootte760m2

PARKEREN
Er zijn circa 9 parkeerplekken op eigen terrein.

BESTEMMING
Het object kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is een voormalig kinderverblijf.Terug naar overzicht
status
: Te koop
bestemming
: Woning
bouwjaar
: 1999
soort object
: Overig

perceel opp.
: 760 m2
totale vloer opp.
: 782 m2
parkeerplaatsen
: ca. 9
Reliplan
Mickey Bosschert

Buiksloterdijk 224
1025 we Amsterdam

0206365889
Doorsturen Info aanvraag Brochure