Berkenstraat 10 - Haarlem - Noord-Holland

€ 850.000,00 k.k.

pand2012

OBJECT
Dit voormalige kerkgebouw met woning en bedrijfsruimte staat te koop bij Reliplan. Er zijn ruime bestemmingsmogelijkheden!

INDELING
De oppervlakte van de begane grond van de woning bedraagt ca. 84 m² en de eerste verdieping van de woning bedraagt ca. 78 m². De woning heeft op de begane grond een hoogte van 3,5 meter. Hier is de algemene entree, toilet en de woonkamer met keuken gelegen. De woonkamer heeft aan de voorzijde grote ramen waar met uitkijkt op het pleintje. Op de eerste verdieping is een zeer ruime slaapkamer gelegen van ca. 56 m² die goed op te delen is in twee slaapkamers. De hoogte bedraagt hier 3,25 m. Hier is tevens de badkamer gelegen. Op deze verdieping zijn aan de voorkant van het object twee kleine balkons gelegen. Aan de oostkant van het pand is een langgerekt balkon gesitueerd. Een trap leidt naar het dakterras van ca. 41 m². Hier heeft men een schitterend uitzicht en geen inkijk van naastgelegen woningen.

VOORMALIG KERKZAAL
De voormalige kerkzaal heeft momenteel de functie als fotostudio. De ruimte is circa 138 m² groot en kenmerkt zich door een schitterende hoogte van 7 meter. Daarnaast is in deze fotostudio is op de verdieping/balkon een ruimte gesitueerd van ca. 37 m² groot. Deze ruimte heeft een eigen entree en kan apart worden ontsloten van de woning. Woning circa 162 m² GBO. Het oppervlak van de bedrijfsruimte bedraagt circa 175 m².Terug naar overzicht
status
: Te koop
bestemming
: Woning
bouwjaar
soort object
: Overig

Reliplan
Mickey Bosschert

Buiksloterdijk 224
1025 we Amsterdam

0206365889
Doorsturen Info aanvraag