Nijhoffgaarde 62 - Deventer - Overijssel

 

5
4_1

DIT OBJECT IS VERKOCHT. 


Gebouw "Piccolo" betreft de voormalige "Platvoetschool" gelegen in de wijk Platvoet te Deventer en is nadien maatschappelijk in gebruik genomen door Stichting Lindenhout ten behoeve van een centrum voor jeugdhulpverlening en jeugdzorgdoeleinden.

 

Het gebouw is ruim van opzet en indeling en gesitueerd op een royaal afgerasterd perceel eigen grond met voldoende parkeer-, speel- en groenvoorzieningen rondom. De locatie is midden in de woonwijk met overwegend woonfuncties en diverse buurtfuncties in de directe omgeving (winkels, onderwijs, sport, zorg etc).

 

Het goed onderhouden object bestaat uit één bouwlaag op begane grond niveau met verspringende lessenaarsdaken ter plaatse van de diverse lokalen ten behoeve van een prettige daglichttoetreding en ruimtebeleving.

 

Bij de entree naar het gebouw beschikt Lindenhout over een garagebox in eigendom (opslag). Circa 20 pp op eigen terrein.

 

Ruime maatschappelijke bestemming voor onder meer onderwijs, kinderopvang, zorg- en hulpverlening, medische doeleinden, culturele doeleinden (kerkgenootschappen etc), recreatieve doeleinden.Terug naar overzicht
status
: Verkocht
bestemming
: Horeca
bouwjaar
soort object
: Onderwijs

totale vloer opp.
: 1035 m2
Reliplan
Malin Van der Hart

Buiksloterdijk 224
1025 WE Amsterdam

+31 (0)20 - 636 58 89
http://www.reliplan.nl
Doorsturen Info aanvraag