AKD advocaten & notarissen

AKD advocaten & notarissen

AKD is met ruim 200 advocaten en notarissen een van de grootste juridische dienstverleners in Nederland. AKD helpt haar cliënten – vanuit een full-service concept – met hoogwaardige dienstverlening tegen scherpe tarieven en een persoonlijke benadering.

Met meerdere kantoren altijd dichtbij
AKD hecht veel waarde aan samenwerking en persoonlijk contact, zowel binnen onze eigen organisatie als met cliënten. Snel schakelen en teamspirit zijn binnen AKD vanzelfsprekend, net als het dicht bij onze cliënten staan. Dat vatten we ook letterlijk op en is de reden waarom we over kantoren beschikken in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.

Betrokkenheid en no-nonsens mentaliteit
Betrokkenheid, toegankelijkheid, ambitie en kwaliteit zijn belangrijke kernwaarden van AKD. Ons expertiseniveau behoort tot de absolute top, en onze ambities reiken ver. Tegelijk houden we de zaken graag gewoon. Onze advocaten en notarissen spreken heldere taal, zijn rechtstreeks bereikbaar en kenmerken zich door hun no-nonsens mentaliteit.

Maatschappelijk vastgoed en kerkelijk vastgoed
Maatschappelijke veranderingen hebben invloed op het gebruik van vastgoed. Dit noopt maatschappelijke organisaties en religieuze instellingen tot het vinden van alternatieve gebruiksmogelijkheden voor hun vastgoed. AKD weet als geen ander hoe complex dergelijke processen kunnen zijn. AKD kent de markt inclusief de partijen die daarin opereren. AKD heeft jarenlange ervaring in het juridisch begeleiden van vastgoedontwikkelingen en alles wat daarbij komt kijken. Voor al uw juridische vragen op het gebied van maatschappelijk vastgoed en meer specifiek kerkelijk vastgoed kunt u dan ook bij AKD terecht. Aarzel niet om – geheel vrijblijvend – contact met AKD op te nemen.

Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam
T 088 253 50 00
E info@akd.nl
W www.akd.nl

 

AKD_advocaten_notarissen_cmyk_1