Van der Leij Bouwbedrijven

Van der Leij Bouwbedrijven

Wat voor aannemer zoekt u? Wij stellen uw wensen centraal. Wij zijn Van der Leij: vertrouwd veelzijdig. Met eigen accenten en een innovatief profiel. Open voor nieuwe ideeën. Voorop in nieuwe mogelijkheden.

Wij bundelen de specialismen die antwoord bieden op alle actuele vragen rond de gebouwde omgeving – en leveren slimme oplossingen met meerwaarde. Wij zijn probleemoplossers die meedenken met u als opdrachtgever. Ontzorgers met verstand van zaken. Als toekomstgericht aannemersbedrijf zijn wij een toonaangevende partij voor corporaties, VvE’s en zakelijke vastgoedeigenaren. Met eigen medewerkers beslaat ons geografisch werkterrein de gehele westelijke Randstad en het midden van Nederland: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Nieuwe oplossingen creëren.  

Ketenintegratie, Lean Management, kwaliteitszorg en gecertificeerde duurzaamheid zijn geïntegreerd in onze bedrijfsvoering. Wij stellen de gebruikers van vastgoed centraal. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Van der Leij. Dat komt door onze Amsterdamse roots: ambitieus zijn, dóórzetten waar anderen stoppen en graag voorop lopen. Voorop in nieuwe mogelijkheden, processen, technieken en materialen. Nieuwe oplossingen creëren, die niet onopgemerkt blijven. Maar altijd met hetzelfde doel: opdrachtgevers de service en meerwaarde bieden die zij verwachten - en die dus beslissend is. Met tevreden gebruikers als eindresultaat. Elke dag opnieuw!

Contact:
Distelweg 80B – Amsterdam
Postbus 37063
1030 AB Amsterdam

T: 020-632-3331
E: info@vdleij.nl
W: www.vdleij.nl

Logo/vdl