Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum

Recent is het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum geopend aan de Buiksloterdijk 240 te Amsterdam.

Het Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum is het centrum voor kennisdeling en innovatie en tevens dé ontmoetingsplaats voor specialisten en eigenaren binnen het maatschappelijk vastgoed. Zoekaanvragen kunnen hier eenvoudig gedeeld worden. Eens per twee maanden worden er expertsessies gehouden met specialisten op het gebied van maatschappelijk vastgoed.
Het doel is om alle vastgoedeigenaren / huurders, beleggers, investeerders van maatschappelijk vastgoed kennis te verschaffen op het gebied van fiscaliteit, vastgoedadvies, techniek, financiering, bouwkunde, herontwikkeling / transformatie, juridisch advies en brandveiligheid.

De datum van de volgende expertsessie zal binnenkort op onze andere website getoond worden. U kunt deze info vinden op www.maatschappelijkvastgoedkenniscentrum.nl. Tevens vindt u op deze website ook informatie over ons succes van de afgelopen expertsessies. 

Locatie
Maatschappelijk Vastgoed Kenniscentrum, Buiksloterdijk 240, 1025 WE Amsterdam. Rondom het pand kunt u gratis parkeren aan de achterzijde van het pand aan de Buikslotermeerdijk.

Voor meer info:020-636 58 89 / info@maatschappelijkvastgoed.nl