Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma

Bouwgroep Dijkstra Draisma is één van de grootste bouwbedrijven van Noord-Nederland.

Vanuit Bolsward en Dokkum werken onze betrokken medewerkers aan de meest uiteenlopende bouwprojecten.
De opgeleverde gebouwen bewijzen dat wij ons vak verstaan en de tevreden opdrachtgevers en eindgebruikers bevestigen dat. Begrip in de bouw; Dijkstra Draisma heeft het, is het en toont het.

De onderneming
Bouwgroep Dijkstra Draisma is een aannemingsbedrijf met een jaaromzet van ruim € 100.000.000,-. Ons bedrijf staat garant voor al meer dan 100 jaar bouwervaring en telt zo'n 280 werknemers. Vanuit twee vestigingen - Bolsward en Dokkum - richten wij ons met name op projecten in de drie noordelijke provincies (inclusief de Waddeneilanden), Noord-Holland en de Noordoostpolder. Met 'stenen stapelen' zijn we begonnen. Dat was wat een bouwbedrijf deed, in 1904. Maar in de 110 jaar van ons bestaan hebben we ons continu ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een bouwgroep met een missie: het ontzorgen van onze opdrachtgevers en gebruikers. Behalve aannemer van bouwprocessen, zijn we nu ook vooral aanbieder van comfort.

Alles in huis
Wij hebben alles in huis om snel en efficiënt te bouwen. We laten niet graag iets aan het toeval over, dus houden we zoveel mogelijk bouwfacetten in eigen hand en maken we optimaal gebruik van onze eigen timmerfabriek en houtskeletbouwfabriek. Zo waarborgen we de kwaliteit van ons timmerwerk en verminderen we het aantal schakels binnen de bouwprojecten.

Door het besef dat de toekomst niet alleen uit nieuwbouw bestaat, maar ook uit de aanpak van bestaand vastgoed, hebben wij de eigen afdelingen Onderhoud & Beheer en Restauratie & Instandhouding verder vormgegeven en geprofessionaliseerd met de bijbehorende certificeringen. Wij dragen het VGO-keur (Vastgoed Onderhoud) en de ERB- erkenning (Erkend Restauratiebedrijf).

Bijzonder
Ons bedrijf mag sinds 2010 het predicaat Best Managed Company voeren. In 2014 voor de vijfde keer op rij! Omdat we ons in 2013 voor het vierde opeenvolgende jaar gekwalificeerd hebben als Best Managed Company hebben we automatisch, maar met trots, de status Gold Member gekregen. “Best Managed Companies” is de verkiezing van de best geleide bedrijven binnen het Nederlands midden- en grootbedrijf. Deze ‘status’ laat zien dat wij de top willen bereiken! Vandaar dat wij in sc Cambuur een partner herkennen die net als ons wil presteren. De sponsoring van sc Cambuur, als ook de sponsoring van vele lokale initiatieven, past goed bij de mentaliteit van ons familiebedrijf en bij onze verantwoordelijkheid om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.  


Al onze referenties zijn overzichtelijk gerangschikt in onze online portfolio: www.bgdd.nl/portfolio U vindt hier bijvoorbeeld ook de restauratie en verbouw van de Kerk op Ameland met een nieuwe hotelfunctie. En de restauratie en herontwikkeling van zorgappartementen in de Oosterkerk in Dokkum.

Contactgegevens
Dijkstra Draisma
De Marne 120
8700 AC
Bolsward

T: (0515) 33 40 00
E: info@bgdd.nl
I: www.bgdd.nl/

Logo/bouwgroep20dijkstra20draisma_0